Tips bij inname van multi-vitaminen

 

Tips voor het innemen van onze WLS-multivitamines

Multivitamines van FitForMe neem je elke dag in. Om die dagelijkse inname zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we een paar handige tips.

  • Neem je capsule in met een slokje water of een suikervrij drankje. Zo slik je hem makkelijker door. En vind je de smaak niet lekker? Innemen met koffie of iets anders kan ook, zodat je de smaak van de capsule of tablet niet proeft.
  • We vinden het heel belangrijk dat jij je goed voelt. Neem een capsule of kauwtablet daarom niet op een lege maag, maar na je lunch of diner of voor het slapen gaan. Zo verklein je de kans op misselijkheid.
  • Vind je de capsule te groot om in een keer door te slikken? Maak hem open en meng de inhoud door bijvoorbeeld appelmoes of ander fijngeprakt fruit. Zo krijg je die belangrijke vitamines en mineralen alsnog binnen.
  • Iedereen vergeet weleens iets. Toch is het na een maagverkleining belangrijk dat je iedere dag je benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt. Stel in je telefoon of agenda een herinnering in. Dan vergeet je nooit een innamemoment!

Wanneer moet ik eiwitpoeder innemen?

Het beste moment om eiwitpoeder in te nemen, hangt vooral af van je eigen voorkeur. Wel raden we aan om dit vroeg in de ochtend, na lichamelijke activiteit, tussen de maaltijden of voor het slapen gaan te doen. Op deze momenten valt het vaak het beste op je maag. Het recept is heel simpel: los 30 gram Pure Whey Protein op in 200 ml magere of halfvolle melk of water, en meng het in een shaker of blender. Meer inspiratie nodig? Bekijk onze variatietips.

Misselijkheid

Multivitamines van FitForMe bevatten heel hoge doseringen vitamines en mineralen. Dat doen we met een goede reden: zo krijg je na een maagverkleining alsnog genoeg belangrijke voedingsstoffen binnen. Toch ervaren sommige mensen misselijkheid wanneer ze multivitamines innemen. Soms is je maag, slokdarm of dunne darm bijvoorbeeld nog wat gevoelig. Onze tip is om WLS-multivitamines niet op een lege maag in te nemen. Koffie helpt ook, vanwege de zuurgraad. Blijf je last houden van misselijkheid? Probeer dan eens onze kauwtabletten.

FitForMe staat voor hoge kwaliteit. Onze wetenschappers zorgen er continu voor dat alle producten veilig zijn en doen wat ze beloven. Hierbij vinden we jouw mening als klant heel belangrijk. Met jouw feedback houden we de kans op misselijkheid of moeite met doorslikken zo klein mogelijk. Door samen onze multivitamines te verbeteren, dragen we bij aan de gezondheid van iedereen met een maagverkleining.