Zelf in controle met Mijn FitForMe

Mijn FitForMe is de persoonlijke accountservice van FitForMe. Als u voor het eerst bestelt, vragen we of u een account aan wilt maken. Met zo’n account beschikt u namelijk over vele voordelen. Zo is bestellen in de toekomst sneller, omdat we al uw gegevens al hebben. Ook is het een handige plek om uw orderhistorie nog eens in te zien en krijgt u toegang tot exclusieve content.

Inloggen in Mijn FitForMe

Als u een account heeft aangemaakt, kunt u vanaf dat moment inloggen op uw FitForMe account. Dit kunt u doen door bovenin de website te klikken op ‘Mijn-FitForMe‘.

Wachtwoord vergeten?

Voer uw e-mailadres in op de Mijn FitForMe-pagina om een ​​eenmalig wachtwoord te ontvangen. U kunt dit wachtwoord gebruiken om in te loggen op uw account. Zo vergeet u nooit uw wachtwoord. We genereren elke keer een nieuwe voor u!

Alles onder controle

Op uw FitForMe account kunt u eenvoudig uw gegevens en orderdetails wijzigen of aanpassen. Het overzicht van uw gegevens kunt u terugvinden onder ‘Mijn profiel’. Uw bestellingen kunt u terugvinden onder ‘Mijn Orders’.

Heeft u nog vragen?

Mocht u nog vragen hebben over uw FitForMe account, neem dan contact op met ons FitForMe Team. Ook voor alle andere soorten vragen natuurlijk!