Gegevens wijzigen

Adres wijzigen

Ben je verhuisd of wil je de supplementen op een ander adres geleverd hebben? Wijzig je adres eenvoudig in Mijn FitForMe. Ga naar Mijn FitForMe en log in met het e-mailadres waarmee je de bestelling hebt geplaatst. Ga naar de pagina ‘Persoonlijke gegevens’ en klik op het tabblad adres. Wijzig hier je factuur- en verzendadres.

Rekeningnummer/betaalmethode wijzigen

Wijzig je betaalmethode eenvoudig in Mijn FitForMe. Ga naar Mijn FitForMe en log in met het e-mailadres waarmee je de bestelling hebt geplaatst. Ga naar de pagina ‘Betaalmethoden’ en klik op ‘Wijzig betaalmethode’.

Naam wijzigen

Wijzig je persoonlijke gegevens, zoals je naam, eenvoudig in Mijn FitForMe. Ga naar Mijn FitForMe en log in met het e-mailadres waarmee je de bestelling hebt geplaatst. Ga naar de pagina ‘Persoonlijke gegevens’ en wijzig hier je voor- en/of achternaam.

Emailadres wijzigen

Wijzig je e-mailadres eenvoudig in Mijn FitForMe. Ga naar Mijn FitForMe en log in met het e-mailadres waarmee je de bestelling hebt geplaatst. Ga naar de pagina ‘Persoonlijke gegevens’ en wijzig hier je e-mailadres. Let op: voortaan log je ook in met het nieuwe e-mailadres in Mijn FitForMe.