Bezorgen

Wie bezorgt mijn pakket?

De pakketten worden van FitForMe worden bezorgd door PostNL of DHL. Heb je capsules besteld? Deze passen door de brievenbus en worden bezorgd door PostNL. Heb je kauwtabletten of eiwitpoeder besteld? Deze passen niet door de brievenbus en worden bezorgd door DHL.

Problemen met bezorgen

Het kan weleens voorkomen dat je pakket vertraagd is, bekijk altijd goed de track&trace-code van jouw bestelling. Soms is het pakket bezorgd bij de buren of een ophaallocatie, bekijk ook altijd goed je brievenbus. Heb je klachten over de bezorging? Neem contact op met de FitForMe Klantenservice.

Wat is de levertijd?

Als je op werkdagen een bestelling voor 15:00 uur aan ons doorgeeft, verzenden we jouw supplementen dezelfde dag naar je toe en heb je de bestelling vaak binnen 1-2 werkdagen in huis. Voor het verzenden van uw pakket werkt FitForMe samen met DHL Global Mail en Post NL. Met track & trace kunt u de status van uw bestelling op elk moment controleren.

Bezorgen bij afhaalpunt

Het is niet mogelijk de bestelling te laten bezorgen bij een afhaalpunt. De bestelling wordt geleverd bij je thuis.

Past mijn bestelling door de brievenbus?

Heb je capsules besteld? Deze passen door de brievenbus en worden bezorgd door PostNL. Heb je kauwtabletten of eiwitpoeder besteld? Deze passen niet door de brievenbus en worden bezorgd door DHL.

Kan mijn bestelling verzonden worden naar een buitenlands adres?

Helaas is het niet mogelijk om vanuit FitForMe Nederland een bestelling te sturen naar een adres buiten Nederland. Als je wil dat jouw product in een ander land wordt geleverd, kun je de lokale FitForMe website bezoeken. Als FitForMe nog niet beschikbaar is in jouw land, stuur dan een e-mail naar [email protected]