Aanvullende vitamines

Ik heb last van spierkrampen of spiermassaverlies. Wat helpt hiertegen?

In dit geval raden we onze magnesiumtabletten of Pure Whey Eiwit aan.

Magnesium is een veelzijdig mineraal. Het wordt vaak gebruikt door sporters, 50-plussers en mensen die opnieuw fit willen worden. Zo helpt magnesium bijvoorbeeld je spieren soepel te houden. En ondersteunt het een normale werking van je zenuwstelsel. Dat is vooral fijn als je meer gaat sporten na een maagverkleinende operatie. Of als je last hebt van spierkrampen. De magnesiumtabletten van FitForMe zijn door de hoge dosis magnesiumcitraat een goede aanvulling op je voeding. Het grote voordeel? Je lichaam neemt deze vorm van magnesium extra makkelijk op.

Jij wilt lekker in je vel zitten. Sterke botten en gezonde spieren dragen daaraan bij. Wil je meer spieren opbouwen? Dan mag ons Pure Whey Eiwit-supplement niet ontbreken in je dieet. Verkrijgbaar in drie smaken en makkelijk te verwerken in heerlijke recepten. Gezond worden was nog nooit zo lekker.

Ik heb last van haaruitval na mijn maagverkleining. Wat kan ik doen?

Na een maagverkleining wil je volop genieten van je nieuwe lichaam. Toch krijgen sommige mensen in de eerste maanden na de operatie last van haaruitval – een heel onprettige ervaring waar niemand op zit te wachten. Hoe dit kan? Je lichaam is hard bezig de kilo’s kwijt te raken, waardoor andere processen op een lager pitje komen te staan. Zo ook de aanmaak en kwaliteit van je haar en nagels. Multivitamines vullen eventuele tekorten aan en ondersteunen de processen in je lichaam. Eiwit is een essentiële voedingsstof voor haargroei. Raak je snel vol van eiwitrijk eten zoals vlees, kip, zuivelproducten en peulvruchten? Door eiwitpoeder toe te voegen je maaltijden, krijg je alsnog voldoende eiwit binnen.

Ik heb last van mijn stoelgang. Wat kan ik daaraan doen?

Zoals je merkt, kun je na een maagverkleinende operatie minder eten. Dat is mentaal even wennen, maar fysiek ook. Je lichaam krijgt opeens minder voedingsstoffen binnen dan het al jaren gewend is. Heb je na je maagverkleining last van je stoelgang? FitForMe Vezel Complex als aanvulling op je dagelijkse voeding kan helpen. Deze natuurlijke vezeltabletten bevorderen de darmwerking en stimuleren je stoelgang. De vezels zijn ook nog eens een handig hulpmiddel om op gewicht te blijven. Ze bevatten nauwelijks calorieën, maar geven je wel een vol gevoel. Hierdoor eet je minder snel tussendoortjes. Een perfecte aanvulling op je dieet!

Hoe ondersteun ik na een maagverkleining mijn hart en vaten?

Zonder een gezond hart en gezonde vaten kun je natuurlijk niet leven. Ze voorzien je lichaam van zuurstof en belangrijke bouwstoffen. Maar omdat je na een maagverkleining minder kunt eten, krijg je niet altijd genoeg ondersteunende voedingsstoffen binnen. Eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA) uit vette vis, bijvoorbeeld. Lukt het je na de operatie niet om een paar keer per week vis te eten? Onze Omega-3 Visolie-capsules zijn een bron van EPA en DHA. Zo ondersteun jij je hart en vaten, zonder dat je er een vol gevoel aan overhoudt. Wel zo fijn!

Hoe ondersteun ik mijn botten na een maagverkleining?

Sterke botten zijn belangrijk, vooral na een maagverkleining. Al was het maar omdat ze je organen beschermen en je letterlijk vooruit helpen. Calcium is een belangrijke bouwstof voor sterke botten. Maar omdat je na een maagverkleinende operatie minder kunt eten, bestaat het risico dat je er te weinig van binnenkrijgt. De calciumtabletten van FitForMe zorgen ervoor dat jij alsnog de dagelijks benodigde hoeveelheid binnenkrijgt. Je vindt ze in drie varianten: Calcium Forte, Calcium Plus en Calcium Soft Chew. Deze laatste variant heeft een unieke zachte textuur en een frisse citroensmaak.

Extra vitamine A bij WLS Maximum

Na een biliopancreatische diversie met duodenale switch neem je belangrijke voedingsstoffen minder goed op. Een van die voedingsstoffen is vitamine A. Bij FitForMe vinden we jouw gezondheid heel belangrijk. Daarom voegen we gratis vitamine A-capsules toe aan elke bestelling van WLS Maximum. Dit zijn niet zomaar vitaminecapsules. Nee, er zit de maximale hoeveelheid vitamine A in! Door ze dagelijks in te nemen, vergroot je de kans dat je je gezond blijft voelen.