Supplementen speciaal ontwikkeld voor na een bariatrische operatie. Gecreëerd in samenwerking met artsen en wetenschappelijk onderbouwd.

Als zorgprofessional weet u dat patiënten na Weight Loss Surgery een uitdaging hebben aan het voldoende opnemen van vitamines en mineralen. Dat is de reden dat FitForMe vanaf 2009 multivitaminepreparaten ontwikkelt voor patiënten met morbide obesitas die een bariatrische operatie hebben ondergaan. De nutriënten zijn volgens de laatste wetenschappelijke inzichten in een aangepaste dosering toegevoegd aan de WLS-supplementen van FitForMe en zo exact afgestemd op de bariatrische patiënt. Bezoek onze FitForMe Research website voor meer informatie.

Wat doen wij

Het aantal mensen met (morbide) obesitas en comorbiteiten neemt toe. In lijn met deze stijging worden er elk jaar meer bariatrische operaties uitgevoerd. Deze operaties helpen mensen een aanzienlijk gewicht te verliezen en de kwaliteit van leven te verbeteren. Een gezondere levensstijl is echter cruciaal na bariatrische chirurgie. Gelukkig worden mensen zich steeds meer bewust van dit belang en de essentiële rol van vitamines en mineralen.

Bij FitForMe ontwikkelen we voedingssupplementen voor patiënten die een bariatrische of metabole operatie hebben ondergaan. Het is onze belangrijkste prioriteit om patiënten na hun operatie te ondersteunen met precies het juiste product, ontwikkeld voor hun specifieke voedingsbehoeften na hun type operatie, volgens de laatste wetenschappelijke inzichten.

Onze missie is het verbeteren van de levenskwaliteit van bariatrische patiënten. We doen dit door ’s werelds toonaangevende voedingssupplementen te leveren, bewezen veilig en effectief door de wetenschap en afgestemd op elk type bariatrische operatie.

Wetenschappelijk onderbouwd

Al onze producten zijn ontwikkeld volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. Bijvoorbeeld: de effectiviteit van WLS Forte, vergeleken met standaard multivitaminen, werd onderzocht en bewezen door middel van een onderzoek in het Rijnstate Ziekenhuis in Arnhem, gedaan bij patiënten die een Gastric Bypass hadden ondergaan. Op vergelijkbare wijze werd, in verschillende onderzoeken bij Gastric Sleeve patiënten, de effectiviteit van WLS Optimum op de voedingskundige status gevonden. De conclusie: FitForMe’s WLS multivitaminen zijn effectiever in het voorkomen van voedingstekorten, vergeleken met multivitaminen met een standaardsamenstelling.

Al onze onderzoeken, plus de literatuur die heeft geleid tot de ontwikkeling en optimalisatie van onze voedingssupplementen, zijn te vinden op onze FitForMe Research website:

Altijd in ontwikkeling

Om onze producten continue te blijven verbeteren, voert FitForMe dagelijks zowel interne als externe onderzoeken uit naar producteffectiviteit en klantervaring. Uitkomsten hiervan worden geïmplementeerd in productontwikkeling, professionele samenwerking en klantenservice.

Op basis van onze eigen klinische studies, samen met een overzicht van nieuwe literatuur, hebben we onlangs de samenstelling van WLS Forte, WLS Optimum en WLS Maximum geoptimaliseerd. De doseringen van vitamines en mineralen in de vertrouwde supplementen van uw patiënten zijn verbeterd, waardoor ze na elk specifieke bariatrische ingreep nog beter zijn afgestemd op hun specifieke voedingsbehoeften.

Vragen en Contact

Wilt u meer informatie? We vertellen u graag meer over FitForMe, de WLS-producten en het belang van suppletie met een speciaal ontwikkeld supplement.